Skip to main content

The Platform (2019)

The Platform film

 7.1 ★★★★★★★☆☆☆ 

Nota IMDB *:7
Regia : Galder Gaztelu-Urrutia
Durata : 94 min
Filmul spaniol The Platform aduce pe ecrane o poveste despre comportamentul uman in conditii extreme, despre lupta pentru supravietuire si colaborare. Un film intelgent care te pune pe ganduri. Oare de ce nu pot oamenii sa se multumeasca cu putin, sa nu faca risipa si sa se gandeasca si la cel de langa ei? De ce nu putem privi de multe ori dincolo de interesul propriu? De ce in conditii de stres creierul nostru retpilian preia atat de repede controlul transformandu-ne in fiare si anuland ratiunea. Actiunea filmului se petrece intr-o inchisoare in care celulele sunt dispuse pe verticala. Mancarea coboara la fiecare nivel cu ajutorul unei platforme. In locul unei colaborari pasnice intre oameni, vom fi martorii unei sangeroase  lupte pentru supravietuire. Il puteti viziona in aceasta perioada online pe Netflix. Vizionare placuta !

Trailer The Platform (2019) :

3 comentarii

 1. Film dur, un eseu despre oameni care lasa impresia ca isi ghideaza existenta dupa zicala „dupa mine potopoul” sau „scapa cine poate”. Empatie sau solidaritate 0. Poate invatam ceva din acest film. Merci de recoamdare !

  Răspunde
 2. Dur, teribil dar bun ca un ceas desteptator menit sa ne zguduie constiintele si sa ne trezeasca din somnul cel de moarte.
  Cum ne’a creat Bunul Dumnezeu si ce am ajuns, noi, oamenii acestor cumplite vremuri de pe urma!
  Socanta prezentare si viziune asupra realitatilor societatii umane impletita cu paradoxale scene de umor specific scolii cinematografice spaniole.
  Si totusi, din toata atmosfera apocaliptica, SPERANTA creste precum floarea de lotus din adancurile pline de noroiul apelor tulburi ale societatii umane .

  Răspunde
 3. Filmul e marfa rau. Nota IMDB este eronata, dupa parerea mea as da un 9. De 3 ani caut ceva asemanator dar nu cred ca exista, filmul merita vazut

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.