Ideea e simpla. Ne plac filmele si ne-am hotarat sa aruncăm pe un site pareri despre cele vizionate. In general vrem sa vorbim despre filmele bune, care merita vazute.

Prezentările sunt scurte, un soi de teasere astfel incat citindu-le si vazand nota acordată de noi sa iti poti face o idee despre film. Nu vrem sa iti rapim din placerea vizionarii filmului dezvăluind amănunte.

Nu avem pretenții sau pregatire de critici. Daca sunteti in cautare de critică de film nu ati nimerit bine.

Atenție: Conținutul prezent pe Film-Bun.ro, inclusiv posterele, numele actorilor, durata, regizorii și trailerele, sunt proprietatea respectivilor deținători de drepturi de autor. Informațiile sunt folosite pe acest site în scop informativ și de recomandare, fără intenția de a încălca drepturile de autor.

Toate materialele grafice și videoclipurile sunt utilizate în conformitate cu principiile utilizării corecte („fair use”) conform legislației drepturilor de autor, exclusiv pentru analiză și comentariu. Dacă sunteți deținătorul drepturilor de autor pentru oricare dintre materialele prezentate și considerați că drepturile dumneavoastră au fost încălcate, vă rugăm să ne contactați pentru a putea lua măsurile necesare de remediere.

* Nota IMDB este cea acordată in momentul postarii.

Asteptam parerile, comentariile si sugestiile voastre.