Skip to main content

Explorați colecția noastră de filme remarcabile cu Bill Nighy. Fie că este vorba de comedii inedite, drame profunde sau thrillere captivante, această listă prezintă talentul versatil al lui Bill Nighy. Actualizată constant cu selecții noi și recomandări, această pagină este destinația perfectă pentru fanii genului cinematografic și admiratorii Bill Nighy. Redescoperiți cele mai memorabile roluri și performanțe aici.

About Time (2013)

Rating Film Bun
About Time
  • Nota IMDB *: 7.9
  • Regia: Richard Curtis
  • Durata: 123 min

Era si timpul sa va mai propunem spre vizionare o „dramedie” buna. About Time reuseste sa combine intr-un mod reusit, armonios secvențele de drama cu cele amuzante sau romantice avand chiar o componenta SF legata de calatoria in timp. Daca trecem in plan secund anumite scăpări ale scenariului legate de implicațiile călătorie in timp si anumite momente cand actiunea filmului parcă trenează, ramanem cu un film cu mesaj simplu si pozitiv care reușește sa isi croiască drum către corzile sensibile ale privitorului, numai bun pentru o seara pe care v-o doriți relaxanta. As mai remarca si coloana sonoră inspirat aleasă a acestui film. Găsiți link-ul pentru vizionare online cu subtitrări după trailer. Vizionare plăcută!

Arthur Christmas (2011)

Arthur Christmas

 7.1 ★★★★★★★☆☆☆ 

Nota IMDB *: 7
Regia : Sarah Smith, Barry Cook
Durata : 97 min
Pentru ca se aproprie Craciunul, Film Bun va propune Arthur Christmas (Marea cursă de Crăciun). Un film numai bun de vazut in aceasta perioada de intreaga familie. O animatie reusita, de sezon, cu personaje simpatice, amuzanta si cu o poveste frumoasa care incearca o abordare destul de originala a temei. Va las sa descoperiti daca tehnologia il va ajuta pe Mos Craciun sa aduca cadouri tuturor copiilor cominti care i-au scris. Vizionare placuta !

Detalii film

Total Recall (2012)

Total Recall

 6.4 ★★★★★★½☆☆☆ 

Nota IMDB *: 6.3
Regia :  Len Wiseman
Durata : 118 min
Remake al SF-ului din 1990 ce il avea pe Arnold Schwarzenegger in rol principal, pelicula din 2012 nu impresioneaza la nici un capitol. Nici macar la efecte speciale care desi bine realizate nu te lasa cu gura cascata asa cum o faceau in anii ’90 cele din versiunea initiala. Scenariul original primeste modificari insa nu unele care sa aduca un plus ci dimpotriva chiar. Daca ar fi sa aleg intre original si remake, clar as alege originalul asta nu inseamna ca Total Recall (2012) nu este un SF decent care merita o sansa. Vizionare placuta !

Detalii film