Skip to main content

Explorați colecția noastră de filme remarcabile cu Domhnall Gleeson. Fie că este vorba de comedii inedite, drame profunde sau thrillere captivante, această listă prezintă talentul versatil al lui Domhnall Gleeson. Actualizată constant cu selecții noi și recomandări, această pagină este destinația perfectă pentru fanii genului cinematografic și admiratorii Domhnall Gleeson. Redescoperiți cele mai memorabile roluri și performanțe aici.

American Made (2017)

American Made

 7.3 ★★★★★★★¼☆☆ 

Nota IMDB *: 7.2
Regia : Doug Liman
Durata : 115 min
American Made este inspirat din povestea incredibilă a lui Barry Seal, un pilot american racolat de CIA sa efectueze misiuni aviatice in America de Sud in anii ’80. Același Bary lucrează insa si pentru Cartelul Medellin, introducand in SUA cantitati impresionante de cocaina. Tom Cruise il interpreteaza reusit pe Barry intr-un rol ce ne aduce aminte de celebrul rol din Top Gun. Filmul este reusit, actiunea este antrenanta si presarata cu scene amuzante insa nu isi propune sa reflecte intocmai evenimentele reale la care a fost partas Barry Seal. Îl puteți viziona online subtitrat accesând link-ul de sub trailer. Vizionare placuta!

Detalii film

The Revenant (2015)

Revenant

 7.9 ★★★★★★★★☆☆ 

Nota IMDB *: 8.2
Regia : Alejandro González Iñárritu
Durata : 156 min
Inspirat din intamplari de legenda prin care vanzatorul de blanuri Hugh Glass a trecut in anul 1823 si avand 3 Premii Oscar, The Revenat (Legenda lui Hugh Glass) este un film ce nu ar trebui ratat. Leonardo DiCaprio intra foarte bine in pielea lui Hugh Glass, un bun cunoscător al nordului sălbatic al Americii, care se alatura unui grup de 100 de vanatori de blanuri ce pleca intr-o expediție periculoasă in teritorii izolate. Rolul principal ii aduce actorului mult așteptatul Premiu Oscar iar imaginile de poveste si regia filmului sunt si ele răsplătite cu cate un Oscar. O poveste despre supraviețuire si răzbunare care nu excelează la capitolul realism insa care se remarca prin scene de o cruzime si violenta ieșite din comun, aviz celor mai slabi de înger. Poate fi vizionat online și subtitrat accesând link-ul de sub trailer. Vizionare plăcută!

Detalii film

About Time (2013)

Rating Film Bun
About Time
  • Nota IMDB *: 7.9
  • Regia: Richard Curtis
  • Durata: 123 min

Era si timpul sa va mai propunem spre vizionare o „dramedie” buna. About Time reuseste sa combine intr-un mod reusit, armonios secvențele de drama cu cele amuzante sau romantice avand chiar o componenta SF legata de calatoria in timp. Daca trecem in plan secund anumite scăpări ale scenariului legate de implicațiile călătorie in timp si anumite momente cand actiunea filmului parcă trenează, ramanem cu un film cu mesaj simplu si pozitiv care reușește sa isi croiască drum către corzile sensibile ale privitorului, numai bun pentru o seara pe care v-o doriți relaxanta. As mai remarca si coloana sonoră inspirat aleasă a acestui film. Găsiți link-ul pentru vizionare online cu subtitrări după trailer. Vizionare plăcută!