Skip to main content

Explorați colecția noastră de filme remarcabile cu Jaeden Lieberher. Fie că este vorba de comedii inedite, drame profunde sau thrillere captivante, această listă prezintă talentul versatil al lui Jaeden Lieberher. Actualizată constant cu selecții noi și recomandări, această pagină este destinația perfectă pentru fanii genului cinematografic și admiratorii Jaeden Lieberher. Redescoperiți cele mai memorabile roluri și performanțe aici.

Metal Lords (2022)

Rating Film Bun
Metal Lords film
  • Nota IMDB *:6.8
  • Regia: Peter Sollett
  • Durata: 97 min

În Metal Lords Hunter și Kevin sunt doi liceeni care cred că pot ajunge faimoși înființănd o trupă de heavy și câștigând în prima fază un concurs al formațiilor din liceu. Inițiativa lor lăudabilă în care investesc tip, pasiune și bani se lovește de o problemă. Mai au nevoie de cel puțin încă un membru, un basist. Salvarea lor poate veni de la o colega care însă cantă la violoncel și care nu prea bifează cerințele din fișa postului unui basist de trupă heavy metal. O dramedie cu o gașcă  adolescenti inadaptati si muzică rock care va atinge corzi sensibile ale foștilor si actualilor rockeri de liceu și nu numai. Mai menționez doar câteva nume faimoase ale rock-ului care apar in secvențe ale filmului precum Kirk Hammett, Rob Halford sau Tom Morello. Găsiți link-urile pentru vizionare online cu subtitrări după trailer. Vizionare plăcută!

It (2017)

IT

 7.5 ★★★★★★★½☆☆ 

Nota IMDB *: 7.6
Regia : Andy Muschietti
Durata : 135 min
Actiunea  filmul horror It, avand la baza romanul cu acelasi nume al lui Stephen King, se desfasoara intr-un orasel in care, rand pe rand, dispar copii. O gasca de pusti inadaptati se decide sa desccifreze misterul disparitiilor numai ca demersul lor presupune infruntarea celor mai adanc inradacinate frici ale lor si a unui clovn infricosator. Un film horror bine realizat care te tine in priza de la inceput si pana la final si ale carui scene te vor face sa tresari din fotoliu cel putin de cateva ori. Vizionare placuta!

Detalii film