Skip to main content

Explorați colecția noastră de filme remarcabile cu Jamie Dornan. Fie că este vorba de comedii inedite, drame profunde sau thrillere captivante, această listă prezintă talentul versatil al lui Jamie Dornan. Actualizată constant cu selecții noi și recomandări, această pagină este destinația perfectă pentru fanii genului cinematografic și admiratorii Jamie Dornan. Redescoperiți cele mai memorabile roluri și performanțe aici.

A Haunting in Venice (2023)

Rating Film Bun
A Haunting in Venice (Bântuind prin Veneția) film 2023
  • Nota IMDB*: 6.5
  • Regia: Kenneth Branagh
  • Durata: 103 min

A Haunting in Venice (Bântuind prin Veneția), regizat de Kenneth Branagh, este un amestec captivant de mister și groază. Branagh îl aduce la viață pe Hercule Poirot cu o interpretare carismatică și autentică. Acțiunea filmului se desfășoară într-o Veneție postbelică, unde Poirot, reatas din viața publică, participă la o ședință de spiritism. Un asasinat neașteptat îl forțează să reintre în rolul de detectiv. Filmul, chiar dacă acțiunea se petrece într-o casă imensă, reușește să creeze o atmosferă intensă și claustrofobă, transformând locația într-un element central al poveștii. ‘Bântuind prin Veneția’ are ca punct slab secvențele de groază, care nu reușesc să fie la fel de impresionante ca în alte filme. Totuși, aduce un plus valoros seriei Poirot, oferind o explorare interesantă a scepticismului și credinței personajului principal. Recomandat pentru o seară de film plină de suspans și surprize. Poate fi vizionat online și subtitrat accesând link-ul de sub trailer. Vizionare plăcută!

Anthropoid (2016)

Rating Film Bun
Anthropoid
  • Nota IMDB *: 7.3
  • Regia: Sean Ellis
  • Durata: 120 min

Anthropoid este numele operatiunii secrete din timpul celui de-al Doilea Război Mondial menită sa il asasineze pe Reinhard Heydrich, un ofiter nazist de rang inalt si unul dintre arhitecții  „soluției finale”. Heydrich a fost trimis in Praga pentru a impune politica nazista si pentru a anihila mișcarea de rezistenta cehoslovaca. Jozef Gabčík si Jan Kubiš, 2 soldati cehoslovaci, membri ai armatei de rezistenta, antrenați in Anglia sunt parasutati undeva la est de Praga cu misiunea clară de a duce la bun sfarsit misiunea Anthropoid. Filmul urmărește destul de îndeaproape faptele reale, reușind sa reproduca atmosfera tensionată si cenușie a acelor vremuri in care moartea pandea la orice colt iar viitorul era incert, fiind in același timp un tribut adus acelor oameni curajoși care s-au sacrificat pentru binele națiunii. Vizionare placuta!