Skip to main content

Explorați colecția noastră de filme remarcabile cu Julianne Moore. Fie că este vorba de comedii inedite, drame profunde sau thrillere captivante, această listă prezintă talentul versatil al lui Julianne Moore. Actualizată constant cu selecții noi și recomandări, această pagină este destinația perfectă pentru fanii genului cinematografic și admiratorii Julianne Moore. Redescoperiți cele mai memorabile roluri și performanțe aici.

Non-Stop (2014)

Non-Stop

 7 ★★★★★★★☆☆☆ 

Nota IMDB *: 7.2
Regia : Jaume Collet-Serra
Durata : 106 min
Actiunea filmului Non-Stop se petrece intr-un avion ce efectueaza o cursa transatlantica de la New York la Londra. La bord se afla  Bill Marks un ofiter de zbor interepretat de Liam Neeson care va avea de dejucat un plan terorist diabolic si totodata minutios planuit ce va pune in pericol vietile tutoror celor prezenti la bordul aeronavei. Avem asadar de-a face cu un film plin de suspans, mister si tensiune care nu va va lasa sa va plictisiti si care va va tine conectati la actiunea sa situata undeva la limita imposibilului.  Vizionare placuta !

Detalii film

Game Change (2012)

Game Change

 7.1 ★★★★★★★☆☆☆ 

Nota IMDB *: 7.4
Regia : Jay Roach
Durata : 118 min
Game Change are ca subiect cursa electorala pentru functia de presedinte al Statelor Unite din anul 2008. Desi nu sunt un fan al politicii sau al filmelor politice, pelicula produsa pentru televiziune de HBO m-a suprins placut. Modul in care prezinta momente cheie ale campaniei lui John McCain si in special cel al alegerii lui Sarah Palin, guvernator de Alsaka, ca aliat in lupta electorala si desemnarea ei ca posibil viitor vicepresedinte, te tine conectat la tensiunea evenimentelor. Ed Harris, Woody Harrelson si mai ales Julianne Moore in rolul controversatei Sarah Palin aduc prin prestatiile lor foarte bune un plus filmului. Vizionare placuta!

Detalii film

Crazy, Stupid, Love. (2011)

Rating Film Bun
crazy stupid love
  • Nota IMDB *:  7.4
  • Regia: Glenn Ficarra, John Requa
  • Durata:  118 min

Nu va așteptați la o comedie spumoasă pentru ca veti fi dezamagiti. Momentele comice nu lipsesc din Crazy, Stupid, Love. (A naibii dragoste) , insa avem de-a face in același timp cu o drama romantica. In ciuda clișeelor si a unui umor îndoielnic pe alocuri filmul merita vazut, de preferat cu iubita(ul) . Va veti destinde aproape sigur in compania unor actori ca Steve Carell si Ryan Gosling. Poate fi vizionat online și subtitrat accesând link-ul de sub trailer. Vizionare plăcută !