Skip to main content

Explorați colecția noastră de filme remarcabile cu Rosamund Pike. Fie că este vorba de comedii inedite, drame profunde sau thrillere captivante, această listă prezintă talentul versatil al lui Rosamund Pike. Actualizată constant cu selecții noi și recomandări, această pagină este destinația perfectă pentru fanii genului cinematografic și admiratorii Rosamund Pike. Redescoperiți cele mai memorabile roluri și performanțe aici.

Hostiles (2017)

Hostiles

 7.1 ★★★★★★★☆☆☆ 

Nota IMDB *: 7.2
Regia : Scott Cooper
Durata : 134 min
Filmul western Hostiles urmareste ultima misiune a capitanului Armatei Naționale americane Joseph J. Blocker inainte de pensionare. Dupa ce intreaga cariera a luptat impotriva indienilor, acum el este constrans sa escorteze o capetenie indiana catre pamanturile sale stramosesti unde va fi eliberat. O misiune care ii va scoate in cale pericole la fiecare colt, care il va face sa face isi schimbe din convingeri si care i-o va aduce in viata pe Rosalee (Rosamund Pike). Vizionare placuta!

Detalii film

Hector and the Search for Happiness (2014)

Hector and the Search for Happiness

 6.9 ★★★★★★★☆☆☆ 

Nota IMDB *: 6.9
Regia : Peter Chelsom
Durata : 114 min
Daca sunteti in cautarea unei comedii usurele, a unui film cu mesaj pozitiv care sa va descreteasca putin fruntile la sfarsit de saptamana, atunci Hector and the Search for Happiness s-ar putea sa fie filmul pe care il cautati. Satul de rutina calculatei sale xistente, Hector ia decizia radicala de a-si abandona prietena, cabinetul sau de psihiatrie si monotona sa viata din Londra pentru a pleca in lume in cautarea retetei fericirii. Va las sa descoperiti aceasta dramedie si daca Hector a reusit sa gaseasca ceea ce il face cu adevarat fericit. Vizionare placuta!

Detalii film

Gone Girl (2014)

Gone Girl

 7.5 ★★★★★★★½☆☆ 

Nota IMDB *: 8.4
Regia : David Fincher
Durata : 149 min
De la David Fincher, regizorul care ne-a incantat cu productii precum Se7en si Fight Club nu poti avea decat asteptari ridicate. Gone Girl se ridica la nivelul asteptarilor, fiind cel mai bun thriller vazut in ultima perioada, un film in care povestea plina de mister si rasturnari de situatie cucereste publicul inca de la inceput si ii captiveaza atentia pe parcursul a mai mult de 2 ore. Nick (Ben Affleck) si Amy, personaj interpretat excelent de Rosamund Pike, sunt casatoriti de cativa ani cand disparitia misterioasa a lui Amy atrage toate privirile anchetatorilor asupra sotului care nu pare a fi tocmai usa de biserica. Îl puteți viziona online accesând link-ul de sub trailer. Vizionare placuta!

Detalii film

Jack Reacher (2012)

Rating Film Bun
Jack Reacher
  • Nota IMDB *: 7
  • Regia: Christopher McQuarrie
  • Durata: 130 min

Jack Reacher este un film de acțiune destul de bun care il are pe afiș pe Tom Cruise in rolul unui fost investigator militar care nu precupețește nici un efort in calea sa spre aflarea adevărului. Inspirat din seria de cărți a lui Jim Grant si avand in prim plan un Tom Cruise in forma, pelicula are un scenariu interesant iar desfasurarea actiunii nu va va lasa sa va plictisiți. Filmul nu duce lipsa de suspans, urmariri, impuscaturi, scene de lupta corp la corp si nici de inevitabilele clișee ale genului. Poate fi vizionat online subtitrat accesând link-ul de sub trailer. Vizionare plăcută !