Skip to main content

Explorați colecția noastră de filme remarcabile cu Seth Rogen. Fie că este vorba de comedii inedite, drame profunde sau thrillere captivante, această listă prezintă talentul versatil al lui Seth Rogen. Actualizată constant cu selecții noi și recomandări, această pagină este destinația perfectă pentru fanii genului cinematografic și admiratorii Seth Rogen. Redescoperiți cele mai memorabile roluri și performanțe aici.

The Fabelmans (2022)

Rating Film Bun
The Fabelmans film
  • Nota IMDB *: 7.7
  • Regia: Steven Spielberg
  • Durata: 151 min

The Fabelmans (Povestea unei vieți aparte) este regizat de Steven Spielberg și câștigător al Globului de Aur pentru cel mai bun film. El spune povestea lui Sammy Fabelman, un tânăr pasionat de regie și film. Acțiunea se petrece în anii ’50. Scenariul este inspirat parțial chiar din viața lui Spielberg. Suntem martori la trecerea lui Sammy de la copilărie la adolescență și mai apoi la viața de tânăr adult. Totul se derulează pe fondul pasiunii mistuitoare pentru regie. O poveste frumoasă și emoționantă despre ambiție, devotament, sacrificiu și viața de familie care nu mai are nevoie de nici o reclamă. Vizionare plăcută!

Neighbors (2014)

Rating Film Bun
Neighbours
  • Nota IMDB *: 6.3
  • Regia: Nicholas Stoller
  • Durata: 97 min

Nu citisem lucruri prea bune despre Neighbors (Vecini de coșmar) sau, mai bine zis, „Bad Neighbors,” numele cu care a fost lansat în afara Statelor Unite, așa că nu aveam așteptări prea mari legate de această comedie. Poate și din acest motiv nu am fost la fel de dezamăgiți ca alți spectatori. Filmul, lansat în 2014, îi are în rolurile principale pe Seth Rogen, Zac Efron și Rose Byrne. Povestea urmărește conflictele dintre un cuplu proaspăt mutat și o fraternitate zgomotoasă care se instalează în casa de alături. Cel mai probabil nu veți râde în hohote la acest film, însă dacă sunteți în căutarea unei comedii ușurele la sfârșitul unei zile solicitante, nu cred că veți regreta alegerea. Poate fi vizionat online și subtitrat accesând link-ul de sub trailer. Vizionare plăcută!

50/50 (2011)

 7.4 ★★★★★★★½☆☆ 

Nota IMDB *: 8.2
Regia : Jonathan Levine
Durata : 100 min
Un film sensibil, o drama – comedie inspirata dintr-o poveste reala despre lupta cu boala a unui tanar (Joseph Gordon-Levitt) diagnosticat cu cancer. Desi nu rupe gura targului, filmul este emotionant prin felul in care se apleaca asupra personajului principal pe parcursul evolutiei bolii precum si asupra modului in care cei apropiati lui reactioneaza. Vizionare placuta!

Detalii film