Skip to main content

Explorați colecția noastră de filme remarcabile cu Sienna Miller. Fie că este vorba de comedii inedite, drame profunde sau thrillere captivante, această listă prezintă talentul versatil al lui Sienna Miller. Actualizată constant cu selecții noi și recomandări, această pagină este destinația perfectă pentru fanii genului cinematografic și admiratorii Sienna Miller. Redescoperiți cele mai memorabile roluri și performanțe aici.

American Sniper (2014)

Rating Film Bun
American Sniper
  • Nota IMDB *: 7.3
  • Regia: Clint Eastwood
  • Durata: 132 min

Avand un premiu Oscar castigat pentru sunet, filmul biografic American Sniper aduce in atenția publicului povestea lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist american al tuturor timpurilor. Productia in regia lui Clint Eastwood prezinta viata lui Chris inainte de inrolare, purtand apoi privitorul alături de personajul principal in 4 misiuni in Irak unde vom afla din nou despre cruzimea si absurdul războiului, despre rănile pe care le sapă in sufletele soldatilor dar si despre suferința familiilor acestora. Un film bun, plin de acțiune cu un final bulversant dar care emana parca prea mult sentiment patriotic American. Filmul poate fi vizionat online accesând link-ul de sub trailer. Vizionare placuta!

Detalii film

Foxcatcher (2014)

Foxcatcher

 7.1 ★★★★★★★☆☆☆ 

Nota IMDB *: 7.1
Regia : Bennett Miller
Durata : 134 min
Bazat pe fapte reale, drama Foxcatcher, in regia lui Bennett Miller, cel care a mai regizat si  Moneyball sau Capote, prezinta evenimente petrecute in a doua parte a anilor ’80, cand milionarul John E. du Pont atrage in echipa Foxcatcher 2 frati campioni la lupte greco-romane. Desi intentia pare la inceput laudabila, descoperim in spatele ei un personaj ale carui probleme psihice vor duce la o adevarata drama. Filmul cucereste cu povestea emotionanta a celor 2 frati Schultz care pornind de jos au reusit sa ajunga campioni si in a caror viata intra, cu rezultate dramatice, un personaj labil psihic interepretat bine de Steve Carell. Vizionare placuta!

Detalii film