Skip to main content

Crimele din Osage County: Bani însângerați (2023)

Rating Film Bun
Killers of the Flower Moon (Crimele din Osage County: Bani însângerați) film 2023
Nota IMDB *:7.8
Regia : Martin Scorsese
Durata : 206 min
Crimele din Osage County: Bani însângerați regizat de Martin Scorsese, este o odisee cinematografică de trei ore și jumătate. Având un scenariu bazat pe povestea adevărată a complotului pentru masacrarea tribului de indieni Osage, filmul explorează laturile întunecate ale iubirii și încrederii. Jocul actoricesc este remarcabil, cu Lily Gladstone și Leonardo DiCaprio în roluri principale. DiCaprio impresionează ca Ernest Burkhart, iar Robert De Niro aduce profunzime ca William Hale. Filmul este mai mult decât un thriller, e o privire asupra unui capitol întunecat din istoria Americii. Scorsese ne arată ororile rasismului. Este o experiență cinematografică captivantă, de neratat pentru cinefili. Părerile despre peliculă sunt mixte. Unii laudă actorii și povestea, considerând filmul o capodoperă a lui Scorsese. Alții critică lungimea, scenariul confuz și lipsa de dinamism, numindu-l plictisitor. Opinia mea se situează undeva între cele 2 tabere. Vizionare plăcută!

Trailer Crimele din Osage County: Bani însângerați (2023) :

Atenție: Conținutul prezent pe Film-Bun.ro, inclusiv posterele, numele actorilor, durata, regizorii și trailerele, sunt proprietatea respectivilor deținători de drepturi de autor. Informațiile sunt folosite pe acest site în scop informativ și de recomandare, fără intenția de a încălca drepturile de autor.

Toate materialele grafice și videoclipurile sunt utilizate în conformitate cu principiile utilizării corecte („fair use”) conform legislației drepturilor de autor, exclusiv pentru analiză și comentariu. Dacă sunteți deținătorul drepturilor de autor pentru oricare dintre materialele prezentate și considerați că drepturile dumneavoastră au fost încălcate, vă rugăm să ne contactați pentru a putea lua măsurile necesare de remediere.

Niciun comentariu până acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.