Skip to main content

The Little Things (2021)

Rating Film Bun
The Little Things film
  • Nota IMDB *:6.3
  • Regia: John Lee Hancock
  • Durata: 128 min

In thriller-ul The Little Things 2 polițiștii încearcă sa dea de urma unui criminal in serie caruia ii cad victime tinere femei. Unul dintre ei este tanar, in plina scensiune profesionala, celalalt in varsta, cu multa experienta, ochi format si un trecut tulbure. Un film despre unde poate duce presiunea de a rezolva cazuri, de a prinde faptasul si de a pune capăt pierderilor de vieti. Despre conștiința polițistului si despre lupta acestuia pentru a ramane calm, echilibrat, obiectiv. Un film cu nume importante pe afiș, care incepe bine dar care incet, încet părăsește zona plauzibilului, scenariul alunecand intr-o zona… confuza. Găsiți link-ul pentru vizionare online cu subtitrări după trailer. Vizionare plăcută!

The Highwaymen (2019)

The Highwaymen (2019)

 7 ★★★★★★★☆☆☆ 

Nota IMDB *:7
Regia : John Lee Hancock
Durata : 132 min
Cine nu a auzit de Bonnie si Clyde? Filmul Netflix The Highwaymen, aduce pe ecrane poveste celor doi politisti texani porniti pe urmele lor. Frank si Maney sunt 2 politisti aflati la varsta pensiei la care, in disperare de situatie, autoritatile apeleaza pentru a-i prinde pe cei 2 celebrii raufacatori Bonnie si Clyde. Intr-o vreme cand principalele surse de informare erau radioul si ziarele si cand statiile radio de comunicare intre politisti erau o noutate, cei 2 vetereani se inhama la o aventura periculoasa si petru cei mai tineri si in forma politisti si cu atat mai mult pentru 2 ‘batranei’ iesiti din forma si cu reflexe intarziate. Experienta si flerul ii va duce insa pe cei 2 din ce in ce mai aprope de Bonnie si Clyde. Un film reusit ce readuce in prezent o fila celebra din istoria raufacatorilor americani avand pe generic 2 nume mari ale cinematografie : Kevin Costner si Woody Harrelson.  Vizionare placuta!

Detalii film

The Founder (2016)

Rating Film Bun
The Founder
  • Nota IMDB *: 7.2
  • Regia: John Lee Hancock
  • Durata: 115 min

Filmul biografic The Founder aduce pe ecrane povestea lui Ray Kroc, omul care a transformat restaurantul unor frați din California in succesul international numit McDonald’s. Ray este un agent de vanzari mediocru, trecut de prima tinerete a carui principala calitate pare sa fie perseverență. Perseverență ajutată de viziune il fac pe Ray sa recunoasca potentialul urias al brand-ului si sa se dedice creșterii companiei chiar dacă asta înseamnă sa calce peste cadavre. Un film bun, o pledoarie pentru tenacitate in urmarirea scopurilor in viata dar care scoate totodata la lumina si lupta nemiloasă si lipsită de scrupule pentru putere prezenta de multe ori in lumea afacerilor. Poate fi vizionat online și subtitrat accesând link-ul de sub trailer. Vizionare plăcută!