Skip to main content

Explorați colecția noastră de filme remarcabile cu Idris Elba. Fie că este vorba de comedii inedite, drame profunde sau thrillere captivante, această listă prezintă talentul versatil al lui Idris Elba. Actualizată constant cu selecții noi și recomandări, această pagină este destinația perfectă pentru fanii genului cinematografic și admiratorii Idris Elba. Redescoperiți cele mai memorabile roluri și performanțe aici.

The Suicide Squad (2021)

Rating Film Bun
The Suicide Squad film
  • Nota IMDB *: :7.4
  • Regia: : James Gunn
  • Durata: : 132 min

Filmul The Suicide Squad aduce pe ecrane o serie de super-eroi degenerați ai universului DC reuniti sub numele Suicide Squad sau Brigada sinucigașilor. Ei ispășesc pedepse în penitenciarul Belle Reve și acceptă să efectueze misiuni pentru a-și reduce pedeapsa. Misiunea curentă presupune infiltrarea pe insula Corto Maltese și eliminarea unui pericol ce amenință SUA. O producție cu super-eroi altfel, animată de scene de acțiune săngeroase si condimentată cu umor negru care va fi pe placul fanilor filmelor inspirate din benzi desenate. Găsiți link-urile pentru vizionare online cu subtitrări după trailer. Vizionare plăcută !

Prometheus (2012)

Prometheus

 7 ★★★★★★★☆☆☆ 

Nota IMDB *: 7.5
Regia : Ridley Scott
Durata : 124 min
Regizat de Ridley Scot, regizorul seriei Alien, Prometheus urmareste un grup de exploratori plecati la bordul unei nave spatiale intr-o zona indepartata a universului in cautarea unor raspunsuri legate de originile omenirii. Filmul, un prequel Alien, este departe in opinia mea de celebra serie si de a fi considerat un film de referinta asa cum poate se astepta. Erorile de logica si diverse scapari sunt destul de prezente dar cu toate aceste filmul merita vazut, atmosfera creata fiind una captivanta. Îl puteți viziona online accesând link-ul de sub trailer. Vizionare placuta !

Detalii film