Skip to main content

Hacksaw Ridge (2016)

Hacksaw Ridge

 7.6 ★★★★★★★½☆☆ 

Nota IMDB *: 8.2
Regia : Mel Gibson
Durata : 139 min
Filmul biografic Hacksaw Ridge prezinta evenimente aproape incredibile petrecute in timpul  celui de al Doilea Război Mondial si care il au ca personaj central pe Desmond T. Doss. Convingerile sale religioase il impiedica pe Desmond sa foloseasca o arma impotriva unui alt om asa ca va intra in istorie ca primul soldat ce primeste Medalia de Onoare fara ca macar sa poarte o arma, darămite sa mai si traga cu ea. Va las sa descoperiti uimitoarele fapte de curaj prin care s-a remarcat Desmond in timpul sangeroasei Batalii de la Okinawa. Hacksaw Ridge, in regia lui Mel Gibson impresioneaza si la capitolul imagine si efecte speciale pe langa povestea emotionanta. Puteți viziona filmul online accesând link-ul de sub trailer. Vizionare placuta!

Trailer Hacksaw Ridge (2016) :

Filmul Hacksaw Ridge (2016) este disponibil online subtitrat:

2 comentarii

  1. Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cum sa procedez ca sa pot viziona niste filme pe site-ul dumneavoastra, Multumesc !

    Răspunde
    1. Pentru cei interesati de vizionarea filmului, acesta nu poate fi vazut pe site-ul nostru deoarece nu ne ocupam cu streming-ul de filme. Exista insa acum link catre servicii online de streming unde puteti vedea acest film online si cu subtitrari.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.