Skip to main content

Unde pot vedea filme online in 2023

Unde pot vedea filme online

Poate că mai sunt printre voi iubitori de filme care se întreabă „Unde pot vedea filme și seriale online?„. Poate vă mai interesează și care sunt prețurile servicii online. Din fericire avem în acest moment în România suficiente servicii de streaming online.

Folosindu-le putem vedea online filme si seriale subtitrate în deplină legalitate și la calitate HD sau 4k in 2023. Există chiar un canal de Youtube unde poți vedea filme românești online gratuit. Află despre el mai jos în articol.

Înainte de a enumera site-urile unde poți vedea filme online, vă mai amintesc că pe Film Bun încercăm să menționăm atunci când prezentam un film și unde îl puteți vedea online.

Avem pe site filme categorisite și în functie de serviciul de streaming unde sunt ele disponibile online. Vă voi menționa mai jos și link-uri catre listele de filme disponibile pentru un anumit furnizor de filme sau seriale online.

Furnizori de filme și seriale online :

Netflix

Un serviciu care nu mai are nevoie de prezentare. Prezent în România din anul 2016, Netflix oferă spectatorilor o listă uriașă de filme și seriale subtitrate în limba română. Puteți viziona filmele lor pe smartphone, tabletă, Smart TV, laptop sau orice dispozitiv de difuzare online.

Abonamentul lunar variază între 7,99 EUR și 11,99 EUR

Preturi abonamente Netflix

Adresa web : https://www.netflix.com/ro/

Link pe film-bun.ro : Filme Netflix

HBO Max

HBO Max este urmașul serviciului HBO Go și a fost lansat în anul 2022 să înlocuiască vechiul HBO Go. Puteți viziona filmele lor pe smartphone, tabletă, Smart TV, laptop, consolă sau orice dispozitiv de difuzare online.

HBO Max costă 4,99 EUR/lună. Poți beneficia de o reducere de 33% dacă alegi să plătești în avans abonamentul pe un an de zile adică să plătești 39,90 EUR/an în loc de 59,88EUR/an

Adresa web : https://www.hbomax.com/

Link pe film-bun.ro : Filme HBO Max

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video este un alt serviciu de streaming online cu vechime în România. Puteți vedea filmele și serialele din platformă pe o multitudine de dispozitive: Smart TV sau player Blu-ray, Player media de streaming, consolă de jocuri, telefon sau tabletă iOS sau Android, Google Chromecast Windows PC sau tabletă.

Amazon Prime Video costă 13.99 RON/lună adică ~ 2.9 EUR/lună

Adresa web : https://www.primevideo.com/

Link pe film-bun.ro : Filme Amazon Prime Video

Disney+

Disney+ este un serviciu de streaming online de filme și seriale ajuns relativ recent în România. Lansat la noi în anul 2022, Disney+ oferă o colecție destul de mare de filme și seriale. Pe lângă acestea, puteți descoperi în colecția lor și documentare marca National Geographic. Serviciul este disponibil pe telefoane mobile, browsere, console gaming, dispozitive set-top box și televizoare smart.

Disney+ costă 29,99 RON/lună. Poți alege planul anual (299,90 Lei) pentru 12 luni la prețul de 10 luni.

Adresa web : https://www.disneyplus.com/ro-ro

Link pe film-bun.ro : Filme Disney+

SkyShowtime

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming online de filme și seriale ajuns în România. A fost lansat la noi pe 14 februarie 2023. SkyShowtime oferă acces la o gamă variată de seriale și filme de calitate, produse de NBC Universal, Paramount Pictures, Showtime, Sky Studios și alții. Serviciul este disponibil pe telefoane mobile, browsere, console gaming, dispozitive set-top box și televizoare smart.

SkyShowtime costă 1,99 EUR/lună. Acest preț este valabil până la 23:59, 11/04

Adresa web : https://www.skyshowtime.com/ro

Link pe film-bun.ro : Filme SkyShowtime

Pe lângă serviciile consacrate de mai sus, mai menționez o resursă gratuită de filme românești online. Puteți intra pe pe Cinepub pentru a vedea o serie de filme de lungmetraj mai noi și mai vechi online gratuit. Pe lângă lungmetraje pe platformă mai găsiți scurtmetraje, documentare și filme de animație.

De asemenea, avem pe Film Bun o categorie filme online în care avem strânse filme bune de care noi știm că sunt disponibile online, indiferent de platforma care le oferă.

Sper ca lista aceasta să vă ajute. Dacă am omis ceva sau dacă aveți și alte sugestii vă rog sa imi scriți în comentarii.

Vizionare plăcută!

Niciun comentariu până acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.